Formatge fet amb llet d'ovella o de cabra, de pasta tova crua, madurat en salmorra durant un període de quinze a trenta dies, amb gust salat i lleugerament agre, originari de Grècia. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada tova, madurat durant un període de trenta dies, de textura tendra i cremosa i gust suau, que es presenta amb forma de barra rodona, originari d'Holanda. [...]
Formatge fet amb llet d'ovella o de cabra, de pasta tova, madurat en salmorra durant un període de quinze a trenta dies, amb gust salat i lleugerament agre, originari de Grècia. [...]
Formatge blau fet amb llet de vaca i de vegades d'ovella i cabra, amb una maduració a partir de trenta o quaranta dies, d'aroma intensa i de gust fort i una mica picant. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada tova, madurat durant un període de trenta dies, de textura tendra i cremosa i gust suau, i que es presenta en forma de barra rodona, originari d'Holanda. [...]